Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Up: Razastarr

Razastarr
  • Από την συνέντευξή τους στο Radicalistic 2/95 διαλέγω το πιο σημαντικά σημεία:
  • REAL D:Πως νοιώθετε τώρα που ετοιμάσατε το πρώτο σας LP;
    DA BRAIN:Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια πράγματα γύρω από τη μουσική μας με άλλο μάτι. Καταλάβαμε τις θυσίες που χρειάζονται. ... Αυτό που έμεινε από τη φάση επεξεργάζεται ήδη από μας και είναι σίγουρα μόνο ηθικό και ψυχολογικό.
    REAL D:Τι σημαίνει Razastarr και πως σας ήρθε σαν ιδέα;
    LOUD EFFECT:Κάθε ένας που ασχολείται με τη μουσική περισσότερο σαν τρόπο ζωής, προσπαθεί ν' αφήσει το στίγμα του με πράγματα που ο ίδιος έχει φανταστεί και με εικόνες που θα του έδιναν την απαιτούμενη γαλήνη ώστε να φανεί όλο αυτό που κάνει σαν μουσικό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν το "Razastarr" είναι ένα αστέρι από τη φυλή του ουρανού που έχουμε εναποθέσει πάνω του τα όνειρά μας, τον πόνο μας και μια παντοτινή συντροφιά που δεν θα βγούμε ποτέ χαμένοι. Αυτό το αστέρι περνάει τις ίδιες καταστάσεις με μας και μας έχει ανάγκη όσο και εμείς. Και επειδή στον ουρανό είναι δύσκολο να το διακρίνετε, προσπαθείστε να το νοιώσετε μέσα από τα λόγια μας.
    REAL D:Τι θα θέλατε να μείνει στους Hip Hop fans σαν κεντρική ιδέα από αυτό το LP;
    LOUD EFFECT:Στους Hip Hop fans αυτό που θα θέλαμε να μείνει σαν κεντρική ιδέα είναι το ότι η ανάγκη για το όνειρο είναι επιτακτική και πρέπει να αντλούν από μέσα τους τη δύναμη να σταματήσουν οποινδήποτε σταθεί εμπόδιο σ' αυτή την τόσο προσωπική στιγμή του κάθε ανθρώπου. Και αυτό γιατί το όνειρο είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουν απομείνει στους απλούς καθημερινούς ανθρώπους.
    REAL D:Τι είναι αυτό που σας ακολουθεί απ' τη ζωή σας και στα τραγούδια σας;
    DA BRAIN:Ορισμένες καταστάσεις γύρω μας που φτύνουνε ψέμα και υποκρισία και οι διαμετρικά αντίθετες απόψεις μας σε αυτές απέναντι αποτελούν μια από τις πηγές έμπνευσής μας. Αυτό που προσπαθούμε είνα να αποφύγουμε αυτές τις καταστάσεις και να ζούμε όσο το δυνατόν περισσότερο αληθινά.
    REAL D:... Τι νομίζετε ότι θ' αλάξει από 'δω και πέρα στη ζωή σας;
    DA BRAIN:Θα ωριμάσουμε ακόμα περισσότερο μουσικά, να συνεχίσουμε στη δισκογραφία και ν' αφήσουμε το στίγμα μας στην ελληνική Hip Hop σκηνή.
    Razastarr
  • Μπορεί το αστέρι να πέθανε, αλλά το φώς του ταξιδεύει ακόμα. R.I.P.
  • 2 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    e oxi kai rip...

    meet-sos είπε...

    είχαν βγάλει LP στη Freestyle ?